Ik help je graag met het vinden van de leefstijl die bij jou past. Niet streng diëten, maar een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn de elementen gedrag, voeding en sport nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

Door mijn verschillende opleidingen - HBO voeding en diëtetiek (2018), Post-HBO sportdiëtetiek, CIOS sport- en bewegingscoördinator niveau 4 en AALO fitnesstrainer level 1 en 2 - ben ik de juiste persoon om jou te helpen resultaten te boeken. 

Ieder mens is anders, daarom heeft Floris FitFood verschillende persoonlijke pakketten ontwikkeld. Alle pakketten zijn wetenschappelijk onderbouwd. Er zijn drie opties:

1: Sportpakket

  • Het sportpakket is voor alle soorten sporters. Van beginnend sporter tot ervaren sportschooljunkie. Bij dit pakket ontvang je elke maand een persoonlijk trainingsschema. Door het schema maandelijks te wijzigen, krijgt je lichaam continu nieuwe prikkels.
  • Het sportpakket biedt schema’s voor in de sportschool, thuis of buiten. Bij dit pakket wordt ingegaan op het element sport en gedrag.

2: Voedingspakket

  • Dit pakket is ontwikkeld om je te begeleiden op het gebied van voeding. Het is geschikt voor iedereen die wil afvallen, aankomen of fitter en energieker wil worden. Ook in specifieke gevallen waarbij hulp van een diëtist nodig is, is dit het juiste pakket. Bij dit pakket wordt er ingegaan op de elementen voeding en gedrag.

3: Combipakket

  • Bij dit pakket zijn de kernelementen voeding, sport en gedrag nauw met elkaar verbonden. Er wordt zowel een persoonlijk voedingsadvies als een persoonlijk beweegadvies opgesteld. Kijk bij de keuzepakketten welke mogelijkheden er zijn.

personal trainer

Persoonlijke aanpak

Aan de hand van een online intakeformulier, een intakegesprek en een voedingsdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en – wanneer nodig – jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, beweegpatroon en leefomstandigheden. Kijk bij de pakketten wat alles precies inhoudt.

Online coaching 

Floris FitFood biedt je een online coachingprogramma. We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale diëtist en leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van voeding en sport en boek je daadwerkelijk resultaat.

Ik kijk er naar uit om samen met jou je doelstellingen te halen!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

online diëtist

Gedrag

De allereerste stap naar een gezondere leefstijl is bewustwording. Samen zoeken we uit wat jouw motivatie is om te veranderen. Zo kunnen we het doel dat jij voor ogen hebt, realiseren. Je leert bewuste keuzes te maken. Dit gaat natuurlijk niet in één keer goed; we stellen realistische doelen op en behalen zo steeds kleine successen. Op deze manier creëer je een leefstijl waar je de rest van je leven de voordelen van gaat plukken.

afvallen onder begeleiding

Voeding

Aan de hand van de online vragenlijst, het intakegesprek en het voedingsdagboekje, stellen we een persoonlijk voedingsplan op waarbij we de vertaalslag maken naar jouw doelen. Dit voedingsplan wordt gemaakt aan de hand van jouw huidige leefstijl. Zo zorgen we ervoor dat het makkelijk in jouw leven past. Geen gekke diëten, waarbij je heel veel dingen niet mag eten. Binnen jouw caloriebehoefte houden we rekening met de juiste verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten. Iedere maand ontvang je nieuwe recepten, zodat je nooit meer eenzijdig hoeft te eten.

sporten en afvallen schema

Sport

​​​​​​Je krijgt een persoonlijk trainingsschema voor in de sportschool, thuis of buiten. Dit schema wordt aan de hand van een vragenlijst opgesteld. Op deze manier krijg je een schema dat op maat voor jou gemaakt is en inspeelt op jouw persoonlijke doelen. Iedere training geef je jezelf een prikkel die zwaarder is dan de vorige training. Op deze manier wordt je elke training beter, waardoor je lichaamssamenstelling positief verandert. Om je lichaam iedere keer nieuwe prikkels te geven is variatie erg belangrijk. Daarom krijg je bij Floris FitFood iedere maand een nieuw trainingsschema.

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Bulken
Bulken, wat is het en hoe pak je dit aan?
Tijdens je bulk heb je eigenlijk maar één doel voor ogen: het aankomen van spiermassa.
broodje tonijn
Broodje tonijn van FitFood
Deze tonijn is wel erg lekker hoor!
Joelle van Brummelen (spiermassa opbouwen)
Ik vind het voor iedereen een aanrader om een afspraak te maken. - Joelle van Brummelen -

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten