Vanaf €64,95

Het vega(n)dieet

Je bent eigenlijk niet meer hip, wanneer je een kippetje kluift. 

Van de ene op de andere dag vegetarisch/veganistisch eten is onmogelijk: hoe zorg je ervoor dat je geen belangrijke voedingsstoffen mist? Hoe krijg je voldoende eiwitten binnen en hoe pak je dit aan als je uiteten gaat of bent uitgenodigd door vrienden? Allemaal vragen die om de hoek komen kijken als je veganistisch/veganistisch wilt gaan eten. Ik ga graag samen met jou dit traject aan. 

Dit pakket is voor mensen die net zijn begonnen of willen beginnen met een vegetarisch/veganistisch eetpatroon.

Aan de hand van een online intakeformulier, een intakegesprek en een voedingsdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, beweegpatroon en leefomstandigheden.

vegetarische voeding

Floris FitFood biedt je een online coachingprogramma. We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale diëtist en leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van voeding en boek je daadwerkelijk resultaat.

Ik help je graag met het vinden van de leefstijl die bij jou past. Niet streng diëten, maar een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn de elementen gedrag en voeding nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

vegan eetschema sport

Gedrag

Waarom wil jij beginnen met een vegetarische/veganistische leefstijl? Aan de hand van jouw antwoord op deze vraag gaan we samen achterhalen wat jouw motivatie is om te beginnen met deze nieuwe leefstijl. Daarnaast wordt er een stukje bewustwording gecreëerd, want om duurzaam en plantaardig te kunnen eten moeten we eerst weten wat duurzaam voedsel inhoudt. Daarnaast wordt je kennis over voeding vergroot. Hoe kun je nu vegetarisch eten en toch alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen? Natuurlijk gaat dit niet in één keer goed. Daarom worden er realistische doelen opgesteld, zodat er steeds kleine successen worden behaald. Op deze manier ga je een leefstijl creëren waarvan je de rest van je leven de vruchten gaat plukken.

vegan eetschema sport

Voeding 

Aan de hand van de online vragenlijst, het intakegesprek en het voedingsdagboekje wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld met een vertaalslag naar jouw doel. Dit voedingsplan wordt gemaakt aan de hand van jouw huidige leefstijl. We gaan kijken hoe we jouw oude eetpatroon kunnen vervangen door een vegetarisce/veganistisch eetpatroon. Op deze manier kan het makkelijk in jouw leven worden ingepast. Binnen jouw caloriebehoefte wordt er rekening gehouden met een juiste verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten. Zo krijg je geen tekorten aan bepaalde voedingstoffen met jouw nieuwe vegetarische/veganistische leefstijl. Daarnaast ontvang je iedere maand nieuwe recepten, zodat je nooit meer eenzijdig hoeft te eten.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in. Klik hier voor een overzicht van de prijzen en diensten.

Vega(n) advies

Type abonnement
Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten