Mijn naam is Floris en ik help je graag met het vinden van de leefstijl die bij jou past. Niet streng diëten, maar een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn de elementen gedrag, voeding en sport nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

Liefde voor eten. Met name gezond eten, anders heb ik denk ik het verkeerde beroep gekozen. Ik wil je laten zien dat gezond eten niet alleen maar sla betekent. Gezond eten is juist heel gevarieerd, smaakvol, maar vooral heel erg lekker. Naast gezond eten ben ik gek op sport. Met name fitness! Minimaal vijf keer in de week ben ik in de sportschool te vinden. Lekker al je energie eruit sporten en met ijzer gooien.

Een gezonde leefstijl is niet zomaar wat eten preppen, gewichtheffen en multivitamine slikken. Het is een leefstijl waarvan jij de rest van je leven de vruchten gaat plukken. Het geeft je zelfvertrouwen, kracht, energie, kennis en discipline. Buiten dat word je er ook gewoon heel erg gelukkig van!

gezonde relatie met voeding

Voor iedereen geldt een andere aanpak, daarom heeft Floris FitFood verschillende persoonlijke pakketten ontwikkeld. Alle pakketten zijn wetenschappelijk onderbouwd. Er zijn drie opties:

1: combi

Bij dit pakket zijn de kernelementen voeding, sport en gedrag nauw met elkaar verbonden. Er wordt zowel een persoonlijk voedingsadvies als een persoonlijk beweegadvies opgesteld. Kijk bij de keuzepakketten welke mogelijkheden er zijn. Kijk bij de pakketten welke mogelijkheden er zijn.

2: voeding

Dit pakket is ontwikkeld om je te begeleiden op het gebied van voeding. Het is geschikt voor iedereen die wil afvallen, aankomen of fitter en energieker wil worden. Ook in specifieke gevallen waarbij hulp van een diëtist nodig is, is dit het juiste pakket. Bij dit pakket wordt er ingegaan op de elementen voeding en gedrag.

3: sport 

Het sportpakket is voor alle soorten sporters. Van beginnend sporter tot ervaren sportschooljunkie. Bij dit pakket ontvang je elke maand een persoonlijk trainingsschema. Door het schema maandelijks te wijzigen, krijgt je lichaam continu nieuwe prikkels. Het sportpakket biedt schema’s voor in de sportschool, thuis of buiten. Bij dit pakket wordt ingegaan op het element sport en gedrag.

online diëtist

Persoonlijke aanpak

Aan de hand van een online intakeformulier, een intakegesprek en een voedingsdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en – wanneer nodig – jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, beweegpatroon en leefomstandigheden.

Online coaching 

Floris FitFood biedt je een online coachingprogramma. We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale diëtist en leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van voeding en sport en boek je daadwerkelijk resultaat.

Ik kijk er naar uit om samen met jou je doelstellingen te halen!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake

online diëtist

Voeding

Aan de hand van de online vragenlijst, het intakegesprek en het voedingsdagboekje, stellen we een persoonlijk voedingsplan op waarbij we de vertaalslag maken naar jouw doelen. Dit voedingsplan wordt gemaakt aan de hand van jouw huidige leefstijl. Zo zorgen we ervoor dat het makkelijk in jouw leven past. Geen gekke diëten, waarbij je heel veel dingen niet mag eten. Binnen jouw caloriebehoefte houden we rekening met de juiste verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten. Iedere maand ontvang je nieuwe recepten, zodat je nooit meer eenzijdig hoeft te eten.

Gedragscoach

Sport

Je krijgt een persoonlijk trainingsschema voor in de sportschool, thuis of buiten. Dit schema wordt aan de hand van een vragenlijst opgesteld. Op deze manier krijg je een schema dat op maat voor jou gemaakt is en inspeelt op jouw persoonlijke doelen. Iedere training geef je jezelf een prikkel die zwaarder is dan de vorige training. Op deze manier wordt je elke training beter, waardoor je lichaamssamenstelling positief verandert. Om je lichaam iedere keer nieuwe prikkels te geven is variatie erg belangrijk. Daarom krijg je bij Floris FitFood iedere maand een nieuw trainingsschema.

Diëtist

Gedrag

De allereerste stap naar een gezondere leefstijl is bewustwording. Samen zoeken we uit wat jouw motivatie is om te veranderen. Zo kunnen we het doel dat jij voor ogen hebt, realiseren. Je leert bewuste keuzes te maken. Dit gaat natuurlijk niet in één keer goed; we stellen realistische doelen op en behalen zo steeds kleine successen. Op deze manier creëer je een leefstijl waar je de rest van je leven de voordelen van gaat plukken.

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Mexicaans diner
Mexicaans in een bakje
Een Mexicaanse wrap, maar dan net even anders.
Doelstellingen maken
Doelstellingen maken
De mate waarin jij gelukkig bent, wordt voor een groot gedeelte bepaald door de mate en wijze waarop jij doelen...
Gerrie Pierik (afvallen na zwangerschap)
Ik let nu beter op mijn voeding: voedzamere producten, bewust keuzes maken voor tussendoortjes, maar zeker geen...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten