Nadat ik in juli 2022 samen met mijn man van Nederland naar Amerika ben verhuisd, was ik de controle een beetje verloren als het gaat over gezond eten en sporten. Ik dacht dat ik gezond at, maar toch kwam ik aan en was ik niet meer tevreden met mezelf als ik in de spiegel keek. Begin 2023 was voor mij de maat vol en ging ik op zoek naar een gezondere leefstijl. Ik was er van overtuigd dat er “iets” moest veranderen, maar wat? Ik wist ook dat ik niet graag naar de sportschool ga, zeker niet alleen. Wat past er dan wel bij mij? 

Aan het begin van het traject hebben Floris en ik samen doelen gesteld en deze doelen stonden centraal tijdens de coachings momenten. Het fijne aan de methodes van Floris is dat het geen afvaltraject is, maar dat het echt ging om een leefstijl verandering. Natuurlijk ben ik gezonder gaan eten (of beter gezegd bewuster eten), zonder dat ik bij elke hap calorieën moest tellen. Dit maakte vooral stukje voeding heel erg behapbaar. 

Zes maanden later sta ik heel anders in het leven, ik ben nog nooit zo fit geweest. Ik eet gezond, maar geniet nog steeds van een lekkere hamburger, pizza of drop. Ik sport 5 keer per week. Ik heb plezier gevonden in sporten die bij mij passen, zoals hardlopen. Ik heb inmiddels 2 halve marathons gerend en mijn eerste hele marathon staat gepland voor december. 

Ik ben er van overtuigd dat ik deze leefstijl dankzij de handvaten die Floris mij heeft gegeven vol ga houden voor de rest van mijn leven. Floris, bedankt voor alle hulp en flexibiliteit!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Doe hier de gratis online intake 

Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Andere toffe dingen
Gezond afvallen
Anne
Het resultaat is gewichtsverlies, toename van spiermassa en meer energie!
Ramon
Ik heb nu meer plezier in het leven
Gezonder leven
Bram
Thanks voor je hulp! Je bent een goede coach! Je inspireert, motiveert en haalt het beste in mensen naar boven! Het...

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten