Vanaf €74,95

Je prachtige kindje is geboren en wat ben je gelukkig.

Nog steeds volledig in de wolken. Helaas zijn er wel wat onbedoelde zwangerschapskilo’s bijgekomen en die mogen er best weer af. Maar verantwoord afvallen na een zwangerschap, hoe pak je dat aan? Tijd om te beginnen.

Dit pakket is ontwikkeld voor moeders die na hun bevalling weer fit en energiek willen worden. Dit pakket is - net zoals andere pakketten - wetenschappelijk onderbouwd. Dusssss. Wil jij je weer fit en energiek voelen na je zwangerschap? Dan is dit pakket echt iets voor jou. 

Aan de hand van een online intakeformulier, een intakegesprek en een voedingsdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, beweegpatroon en leefomstandigheden.

afvallen na zwangerschap

Floris FitFood biedt je een online coachingprogramma. We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale diëtist en leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van voeding en sport, en boek je daadwerkelijk resultaat.

Ik help je graag met het vinden van de leefstijl die bij jou past. Niet streng diëten, maar een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn de elementen voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

afvallen na zwangerschap tips

Gedrag

Ik kan me goed voorstellen dat een zwangerschap zowel fysiek als mentaal erg zwaar kan zijn. Ook het zorgen voor je kindje vergt veel energie. Maar naast het zorgen voor je kindje is het misschien nog wel belangrijker om goed voor jezelf te blijven zorgen. Ervaring leert dat moeders dit vaak erg lastig vinden. Dit komt door gebrek aan tijd en veranderde omstandigheden. Samen met mij en de hierbij horende online coaching gaan we een manier vinden waarop jij in staat bent om zowel voor je kindje als voor jezelf te zorgen.

afvallen na zwangerschap lukt niet

Voeding

Een zwangerschap gaat vaak gepaard met een aantal ongewenste zwangerschapskilo’s. Het pakket "afvallen na zwangerschap" kan jou erbij helpen om deze kilo’s te verliezen. Om vet te verliezen moet er voor een langere periode een calorietekort worden gehanteerd. Dit houdt in dat je minder gaat eten dan dat je nodig hebt. Hierbij wordt rekening gehouden met moeders die borstvoeding geven. Hiervoor is van belang dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarnaast krijg je bij het pakket "afvallen na zwangerschap" verschillende recepten voor zowel ontbijt, lunch als diner die snel op tafel staan, want je hebt als moeder niet altijd tijd en zin om lang in de keuken te staan. 

verantwoord afvallen na zwangerschap

Sport

Na je zwangerschap is je lichaam veranderd. Ook al merk je hier misschien niks van, je spieren en bindweefsel zijn toch een stukje minder sterk geworden. Door training en de juiste voeding worden je spieren weer sterker. Logischerwijs gaan je trainingen naarmate het programma vordert in intensiteit omhoog. Zo blijf je je lichaam nieuwe prikkels geven, zodat je lichaam fysiek steeds sterker wordt, maar er ook beter uit gaat zien.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in. Klik hier voor een overzicht van de prijzen en diensten.

Afvallen na zwangerschap

Type abonnement
Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten