Vanaf €74,95

De fitte diabeet!

Het leven met diabetes is niet altijd even makkelijk.

Diabetes kan op korte, maar ook op lange termijn verschillende lichamelijke complicaties met zich meebrengen. Zo zijn oogproblemen, pijn aan de gewrichten en nierschade veelvoorkomende klachten. Sommige complicaties kunnen ingrijpend zijn en je belemmeren in het dagelijks leven. Ervaar jij deze of andere klachten als gevolg van diabetes? Dan ben je bij Floris FitFood aan het juiste adres om de klachten te verminderen of verhelpen. 

Wanneer je diabetes hebt speelt voeding en sport een belangrijke rol. Want hoe zit het met koolhydraten? Hoeveel mag je er? En vetten dan? Waar moet je nog meer rekening mee houden? Speelt beweging een belangrijke rol om klachten te verminderen? Dit pakket is speciaal ontwikkeld om antwoord te geven op al deze vragen. Samen met mij ga je een leefstijl opbouwen die jou helpt om weer energiek, fit en zelfverzekerd door het leven te gaan.

voeding bij diabetes

Aan de hand van een online intakeformulier, een intakegesprek en een voedingsdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, beweegpatroon en leefomstandigheden.

Floris FitFood biedt je een online coachingprogramma. We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale diëtist en leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van voeding en sport, en boek je daadwerkelijk resultaat.

Ik help je graag met het vinden van de leefstijl die bij jou past. Niet streng diëten, maar een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn de elementen voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

dieet bij diabetes

Gedrag

Allereerst gaan we ervoor zorgen dat je bewust wordt van de risico’s die diabetes met zich mee kan brengen. Daarnaast wordt je kennis over voeding uitgebreid. Deze kennis kun je later in het proces inzetten, zodat je steeds vaker zelfstandig keuzes kunt maken. Natuurlijk gaat dit niet in één keer goed. We gaan samen kleine aanpassingen in je dagelijkse leven doorvoeren die je goed kunt volhouden. Om steeds kleine succeservaringen te beleven en het proces leuk te houden worden er iedere maand kleine, haalbare doelstellingen opgesteld. Op deze manier ga je een leefstijl creëren, waarvan je de rest van je leven de vruchten gaat plukken.

diabetes dieet schema

Voeding

Aan de hand van de online vragenlijst, het intakegesprek en het voedingsdagboekje wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld met een vertaalslag naar jouw doel. Dit voedingsplan wordt gemaakt aan de hand van jouw huidige leefstijl. Op deze manier kan het makkelijk in jouw leven worden ingepast. Daarnaast krijg je handvatten om je bloedsuikerspiegel op pijl te houden. Er worden dagmenu’s opgesteld waarbij je verschillende opties voor zowel ontbijt, lunch als diner krijgt. Deze opties bevatten allemaal hetzelfde aantal koolhydraten. Op deze manier blijft je bloedsuikerspiegel stabiel en wordt je voedingspatroon niet eenzijdig. De recepten waar Floris FitFood bekend om staat worden zodanig aangepast dat ze passen binnen jouw leefstijl.

diabetes dieet afvallen

Sport

Je krijgt een persoonlijk trainingsschema voor in de sportschool, thuis of buiten. Iedere training geef je jezelf een prikkel die zwaarder is dan de vorige training. Op deze manier ga je jezelf iedere training verbeteren, waardoor je lichaamssamenstelling verandert. Om je lichaam ieder keer nieuwe prikkels te geven is variatie erg belangrijk. Daarom krijg je bij Floris FitFood iedere maand een nieuw trainingsschema. Nadat je jezelf helemaal in het zweet hebt gewerkt is rust en herstel ook erg belangrijk. Alleen met de juiste hoeveelheid rust en geschikte herstelvoeding ben je in staat om jezelf iedere training te verbeteren.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in. Klik hier voor een overzicht van de prijzen en diensten.

Diabetes-sportpakket

Type abonnement
Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten