Vanaf €74,95

Trek jij iedere week braaf je hardloopschoenen aan om een rondje hard te lopen? 

Dan is het nu tijd voor de volgende stap!

Misschien ga je zelfs wel meedoen met een hardloopwedstrijd? Of wil je gewoon je hardloopprestaties verbeteren? Allemaal doelstellingen die passen bij een hardloper. Deze doelstellingen red je niet wanneer je alleen je rondjes blijft rennen. Om je hardloopprestaties te verbeteren spelen gedrag, krachttraining, de juiste voeding, maar ook herstel een belangrijke rol. Dat zijn ook de aspecten waarmee ik samen met jou aan de slag ga.

Het hardlooppakket is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die hun hardloopprestaties willen verbeteren. Is jouw doel om af te vallen of spiermassa op te bouwen? Dan is het pakket vetverbranding stimuleren of spiermassa opbouwen meer iets voor jou.

Aan de hand van een online intakeformulier, een intakegesprek en een voedingsdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, beweegpatroon en leefomstandigheden.

voeding bij hardlopen

Floris FitFood biedt je een online coachingprogramma. We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale diëtist en leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van voeding en sport, en boek je daadwerkelijk resultaat.

Ik help je graag met het vinden van de leefstijl die bij jou past. Niet streng diëten, maar een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn de elementen voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

hardlopen trainen

Gedrag

Om je hardloopprestaties te verbeteren moet je veel kilometers maken en hard werken tijdens je krachttrainingen. Dit kan mentaal soms heel zwaar zijn. Door er samen achter te komen wat jouw intrinsieke motivatie is, kun jij jouw wilskracht tijdens deze trainingen in gaan zetten. Natuurlijk gaat dit niet in één keer goed. Daarom worden er realistische doelen opgesteld, zodat er steeds kleine successen worden behaald. Op deze manier ga je een leefstijl creëren, waarvan je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken.

hardlopen trainen

Voeding

Om iedere training alles uit jezelf te halen is het van belang dat je de juiste voeding binnenkrijgt. Zo zijn koolhydraten o.a. van belang voor je energievoorraad en eiwitten voor het herstel van je trainingen. Samen gaan we kijken welke voedingsmiddelen het beste bij jou passen om iedere keer het uiterste uit jezelf te halen. Op basis van jouw prestaties en ervaringen wordt het advies waar nodig bijgesteld.

Conditie opbouwen hardlopen

Sport

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat krachttraining je hardloopprestaties verbetert. We richten ons dus ook op krachttraining, hierbij maken we een vertaalslag naar het hardlopen. Door krachttraining versterken de spieren en is het zenuwstelsel beter in staat om het lichaam aan te sturen. Zo voer je hardloopbewegingen efficiënter uit. Aan de andere kant zorgt duurtraining voor een betere spierconditie. Door deze twee trainingsvormen te combineren zul je straks harder en efficiënter gaan lopen.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in. Klik hier voor een overzicht van de prijzen en diensten.

Hardlooppakket

Type abonnement
Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten