Vanaf €74,95

Wil jij als man meer spiermassa opbouwen, sterker worden, jezelf fitter voelen en zelfverzekerd in de spiegel kunnen kijken?

Wil jij dat die uren in de gym eindelijk worden beloond? Ja, dat wil jij! Dan is het spieropbouwpakket op jouw lijf geschreven. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij de belangrijkste doelstelling behaalt: spiermassa opbouwen zónder dat je vetmassa stijgt. Dit doen wij op een wetenschappelijk onderbouwde manier.

Persoonlijke aanpak

Aan de hand van een online intakeformulier, een intakegesprek en een voedingsdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, beweegpatroon en leefomstandigheden.

Spiermassa opbouwen

Online coaching

Floris FitFood biedt je een online coachingprogramma. We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale diëtist en leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van voeding en sport, en boek je daadwerkelijk resultaat.

Ik help je graag met het vinden van de leefstijl die bij jou past. Niet streng diëten, maar een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn de elementen voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

Heb jij interesse in dit pakket?

Doe hier de gratis online intake

spieropbouw pakket

Gedrag

Spiermassa bouw je niet binnen twee dagen op. Dit vergt tijd en geduld. Mentaal gezien is dit een lastig proces: je gaat meer eten en dat zorgt ervoor dat je gewicht op de weegschaal logischerwijs omhoog gaat. Dit kan lastig zijn. Anderen vinden het juist heerlijk om veel te eten en lastig om te stoppen. Dit is voor iedereen anders. Samen zoeken wij uit wat voor jou de juiste manier is om spiermassa op te bouwen. We hebben dagelijks contact zodat ik je kan ondersteunen waar nodig. Natuurlijk gaat niet alles in één keer goed. We stellen realistisch doelen op, zodat we steeds kleine successen vieren. Op deze manier creëer je een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken.

voedingsschema spieropbouw man

Voeding

Om spiermassa op te bouwen is het creëren van een positieve energiebalans (calorieoverschot) noodzakelijk. Dit houdt in dat je meer gaat eten dan dat je nodig hebt. Je ontvangt een voedingsschema voor spieropbouw dat ervoor zorgt dat je naast het opbouwen van spiermassa zo min mogelijk vet opslaat. Gecombineerd met de juiste krachttraining en voldoende rust zorg je ervoor dat je spiergroei gaat creëren. 

spieropbouw schema

Sport

Je krijgt een persoonlijk trainingsschema voor spieropbouw - voor in de sportschool, thuis of buiten. Iedere training geef je jezelf een prikkel die zwaarder is dan de vorige training. Op deze manier ga je jezelf iedere training verbeteren, waardoor je lichaamssamenstelling verandert. Om je lichaam ieder keer nieuwe prikkels te geven is variatie erg belangrijk. Daarom krijg je bij Floris FitFood iedere maand een nieuw trainingsschema. Nadat je jezelf helemaal in het zweet hebt gewerkt is rust en herstel ook erg belangrijk. Alleen met de juiste hoeveelheid rust en geschikte herstelvoeding ben je in staat om jezelf iedere training te verbeteren.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in. Klik hier voor een overzicht van de prijzen en diensten.

Spiermassa opbouwen

Type abonnement
Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten