Vanaf €74,95

Fit en energiek op je bruiloft!

Stress en paniek.

De bruiloft begint in zicht te komen en je hebt nog niet alles geregeld. Welke mensen gaan we uitnodigen, welke smaak taart gaat het worden en hebben we wel genoeg eten besteld? En als dat nog niet genoeg stress oplevert ben je nog niet tevreden over je figuur; je wilt er wel perfect uitzien in je jurk of pak. Ik ga jou hierbij helpen met behulp van het ‘’strak op je bruiloft’’-pakket.

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen die er fit en energiek uit willen zien op hun bruiloft. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij er op je best uitziet op de mooiste dag van je leven (als het goed is).

Aan de hand van een online intakeformulier, een intakegesprek en een voedingsdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, beweegpatroon en leefomstandigheden.

afvallen voor bruiloft

Floris FitFood biedt je een online coachingprogramma. We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale diëtist en leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van voeding en sport, en boek je daadwerkelijk resultaat.

Ik help je graag met het vinden van de leefstijl die bij jou past. Niet streng diëten, maar een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn de elementen voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

afvallen voor bruiloft

Gedrag

De motivatie om af te vallen is duidelijk. Jij wilt er graag op je best uitzien voor de grote dag. Maar het zou natuurlijk mooi zijn als je die gezonde leefstijl die je samen met mij gaat opbouwen kunt vasthouden. Op deze manier zie je er een jaar na je bruiloft net zo goed uit als op die befaamde dag, misschien wel beter nog zelfs. Tijdens dit plan krijg jij van mij de tools om je levensstijl te veranderen, zodat je er op je bruiloft op je best uitziet, maar ook hierna.

afvallen voor bruiloft

Voeding

Als jouw doel in je jurk of pak passen is, dan zul je wat vet moeten gaan verliezen. Om vet te verliezen moet er voor een langere periode een calorietekort worden gehanteerd. Dit houdt in dat je minder gaat eten dan dat je nodig hebt. Om hierbij niet je vrouwelijke vormen te verliezen is het belangrijk dat de verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten juist is. Om je eetpatroon niet eenzijdig te laten worden, krijg je iedere week recepten met voor jou de juiste voedingswaarden. De recepten beslaan ontbijt, lunch en diner.

afvallen voor bruiloft

Sport

Je krijgt een persoonlijk trainingsschema voor in de sportschool, thuis of buiten. Iedere training geef je jezelf een prikkel die zwaarder is dan de vorige training. Op deze manier ga je jezelf iedere training verbeteren, waardoor je lichaamssamenstelling verandert. Om je lichaam ieder keer nieuwe prikkels te geven is variatie erg belangrijk. Daarom krijg je bij Floris FitFood iedere maand een nieuw trainingsschema. Nadat je jezelf helemaal in het zweet hebt gewerkt is rust en herstel ook erg belangrijk. Alleen met de juiste hoeveelheid rust en geschikte herstelvoeding ben je in staat om jezelf iedere training te verbeteren.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in. Klik hier voor een overzicht van de prijzen en diensten.

Strak op je bruiloft

Type abonnement
Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten