Vanaf €74,95

Wordt het tijd om je buikspieren tevoorschijn te toveren? Dan is dit pakket echt iets voor jou.

Met behulp van dit pakket ga je afvallen, fitter worden en zichtbare buikspieren krijgen. Dit allemaal zonder te verhongeren en dertig uur per week te sporten. Samen zorgen we ervoor dat jij het lichaam krijgt waar je altijd naar hebt verlangd.

Persoonlijke aanpak

Aan de hand van een online intakeformulier, een intakegesprek en een voedingsdagboek analyseer ik jouw voedingspatroon en jouw beweegpatroon. Op basis van deze informatie ontvang je een persoonlijk advies. Hierbij wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, zoals lichaamssamenstelling, voedingsvoorkeuren, beweegpatroon en leefomstandigheden.

vetverbranding stimuleren

Online coaching

Floris FitFood biedt je een online coachingprogramma. We houden dagelijks contact, zo is de begeleiding optimaal. Dit is dan ook het grote verschil met een normale diëtist en leefstijlcoach. Waar meestal wordt gekozen voor een maandelijks contactmoment kies ik voor een dagelijks contactmoment. Op deze manier kun je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, heb je een stok achter de deur wanneer jij dat nodig hebt, verbreden we je kennis op het gebied van voeding en sport, en boek je daadwerkelijk resultaat.

Ik help je graag met het vinden van de leefstijl die bij jou past. Niet streng diëten, maar een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. Hierbij zijn de elementen voeding, gedrag en sport nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans.

Heb jij interesse in dit pakket?

Doe hier de gratis online intake

vet verbranden voeding

Jij wilt graag hard werken om lekkerder in je vel te zitten. Maar waarom wil je dit? Samen zoeken we uit wat jouw motivatie is, zodat jouw doel gerealiseerd wordt. We vervangen oude gewoontes voor nieuwe gewoontes, die jij makkelijk in je leven kunt inpassen. Natuurlijk gaat dit niet in één keer goed. We stellen realistisch doelen op, zodat we steeds kleine successen vieren. Op deze manier creëer je een leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van gaat plukken. 

vet verbranden voeding

Om vet te verliezen moet er voor een langere periode een calorietekort worden gehanteerd. Dit houdt in dat je minder gaat eten dan dat je nodig hebt. Om hierbij geen spiermassa te verliezen is het belangrijk dat de verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten juist is. Om je eetpatroon niet eenzijdig te laten worden, krijg je iedere week recepten met voor jou de juiste voedingswaarden. De recepten beslaan ontbijt, lunch en diner.

vetverbranding dieet

Je krijgt een persoonlijk trainingsschema voor in de sportschool, thuis of buiten. Iedere training geef je jezelf een prikkel die zwaarder is dan de vorige training. Op deze manier ga je jezelf iedere training verbeteren, waardoor je lichaamssamenstelling verandert. Om je lichaam ieder keer nieuwe prikkels te geven is variatie erg belangrijk. Daarom krijg je bij Floris FitFood iedere maand een nieuw trainingsschema. Nadat je jezelf helemaal in het zweet hebt gewerkt is rust en herstel ook erg belangrijk. Alleen met de juiste hoeveelheid rust en geschikte herstelvoeding ben je in staat om jezelf iedere training te verbeteren.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in. Klik hier voor een overzicht van de prijzen en diensten.

Vetverbranding stimuleren

Type abonnement
Dit is waarom je Floris moet hebben.
  • Mooie resultaten door professionele begeleiding
  • Persoonlijk voedings- en beweegadvies
  • Dagelijks contact 
  • Maandelijks nieuwe recepten
  • Kennis over voeding en sport

Bestel nu mijn kookboek!

Bestel nu mijn kookboek voor maar €11,95!

Bestel direct

Nog steeds niet gestart met Floris FitFood?

Mooie resultaten, heerlijke en gemakkelijke recepten, direct contact via Whatsapp.
Wat wil je nog meer?

Bekijk de pakketten